Nieuwe locatie in Leeuwarden!

2 juli 2024

We zijn ontzettend blij om te kunnen vertellen dat we in het najaar verhuizen naar deze prachtige nieuwe plek op de Tesselschadestraat 29 in Leeuwarden. Op deze nieuwe hoofdlocatie gaan we een integraal centrum realiseren voor de zorg van ‘onze’ doelgroep, kinderen en jongeren met (kenmerken van) autisme en hun (gezins)systeem.

Met maar liefst 1500m2 ruimte kunnen we onze ambities verder waarmaken om zo breed mogelijke zorg te kunnen bieden aan deze doelgroep in Friesland.
Naast dat we op deze locatie een nog fijnere werkplek voor ons team Leeuwarden krijgen, zal ook onze dagbehandeling, specialistische dagopvang, diagnostiek, behandeling, specialistische begeleiding en oudercursussen onderdeel uit gaan maken van deze locatie.

Niet het aanbod moet leidend zijn, maar juíst de hulpvraag! Daarom geloven wij in de combinatie van specialistische begeleiding, diagnostiek en behandeling zodat er intern gemakkelijk op- en afgeschaald kan worden en daarmee écht maatwerk geboden kan worden.
Een groot gedeelte van onze hulpverlening blijft ambulant in heel Friesland, maar we zijn blij dat we daarnaast een breed aanbod hebben die we in kunnen zetten indien dit nodig is.
Naast deze nieuwe hoofdlocatie in Leeuwarden blijven we uiteraard ook actief op onze andere locatie in Heerenveen.

Op deze nieuwe locatie willen we ons ook nog meer gaan richten op lotgenotencontact door hiervoor bijeenkomsten te organiseren en daarmee een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen.
Niet alleen voor mensen die bij ons in zorg zijn, maar juist ook vrijblijvend voor anderen. Op deze wijze willen wij, naast dat we dit met onze hulpverlening ook doen, een actieve maatschappelijke bijdrage leveren aan begrip en herkenning in de provincie Friesland.

De nieuwe locatie ligt centraal en is goed bereikbaar per auto en fiets. Het is op loopafstand van het station en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen op het terrein voor al onze medewerkers en bezoekers!

We kijken ernaar uit om alle cliënten, ketenpartners en verwijzers in het najaar te ontmoeten op deze prachtige nieuwe plek.
Zodra alles gereed is zullen we het in de toekomst uiteraard ook nog feestelijk gaan openen!

Terug naar overzicht